Pretraga

Zbog čega je iznajmljivanje putničkog kombija idealno za bendove

Zbog čega je iznajmljivanje putničkog kombija idealno za bendove

Pretpostavimo da  želite da iznajmite putnički kombi za turneju čim čitate ovaj tekst. Verovatno ste već razmatrali da kupite kombi za bend, ali nemate dovoljno sredstava. U ostalom, može da se desi da uložite nekih 6.000 – 7.000 evra na kupovinu kombija i da već drugog dana pukne turneja. Niko ne želi da se nađe u takvoj situaciji.

Sigurno razmišljate i kako da uštedite nešto novca na turneju. Uostalom, troškovi turneja su visoki, cene goriva visoke a garancije o uspešnosti turneja niske. Svakako, može da se desi da koncert bude rasprodat mesecima unapred i da se desi neka nepredviđena okolnost. Možda i sami mislite da na našem tržištu nema baš puno dobrih opcija za iznajmljivanje putničkog kombija za bendove, ali se u tom slučaju  varate. Pročitajte u nastavku teksta zašto je iznajmljivanje putničkog kombija idealno za bendove.

Pričitajte: 5 ubedljivih razloga zašto da iznajmite rent a car kombi vozila

Sigurnost prenošenja opreme

Kada svako putuje zasebno, sopstvenim automobilom i na taj način prevozi opremu, može doći do značajnih oštećenja opreme koja nije ni malo jeftina. Sa kombijem, oprema se lako utovara i istovara i čuva na jednom mestu bez opasnosti od oštećenja.

Druženje i zabava

Svako ko je ikada bio u bendu može da potvrdi činjenicu koliko je iznajmljivanje putničkog kombija doprinosi tome da okupi ceo bend i da i drži na okupu sa svom njihovom opremom.

Pored toga, ukoliko je bend ushićen predstojećim koncertom ili turnejom, iznajmljivanje putničkog kombija je daleko bolja opcija od putovanja kolima. Kao članovi benda, dobro je da se drže kako bi svi stigli u isto vreme i proveli kvalitetno vreme zajedno u dobroj atmosferi i možda radili na novim tekstovima.

Pročitajte: 5 lakih saveta da organizujete nezaboravno porodično putovanje

Profesionalnije je

Takođe, ukoliko ceo bend stiže zajedno kombijem, za razliku od putovanja automobilima ostavlja profesionalniji utisak. Svakako je bolje ostaviti utisak da ste dobar tim nego amateri.

Cena nije bitna ukoliko kombi nije siguran

Dva najgora scenarija za bendove na putu jesu saobraćajna nesreća ili kašnjenje na koncert zbog tehničkih problema i kvarova sa kombijem. Naši partneri nikada ne dozvoljavaju da kombi bude izdat ukoliko ne ispunjava sve bezbednosne standarde. A bezbednost bi trebala da bude na prvom mestu.

Pročitajte: Iznajmljivanje teretnog kombija kao rešenje za mnoge probleme

Iznajmite kombi i pustite brigu na veselje

Ono što bi trebalo da uradite kada krenete na turneju da pustite muziku i pustite brigu na veselje. Niko iz benda sigurno ne želi da se bavi vlasništvom kombija, a kada krenete na put to bi moglo iziskivati mnogo više novca nego što ste planirali da potrošite. Ono o čemu treba da brinete je kako ćete stići na vreme i izaći ispred publiku i napraviti nezaboravne uspomene kako za Vas tako i za publiku.

Naši partneri podržavaju muzičke turneje i bendove koji rade i pozitivno utiču na mlade i muziku uopšte i uvek su spremni da izađu u susret sa dodatnim pogodnostima i popustima.