Pretraga

Iznajmljivanje teretnog kombija kao rešenje za mnoge probleme

Iznajmljivanje teretnog kombija kao rešenje za mnoge probleme

Iznajmljivanje teretnog kombija je dobra opcija za razne potrebe: za potrebe preseljenja, preuređivanje doma, za agencije i restorane koje se bave organizovanjem događaja, za nabavku robe manjih preduzeća, za poljoprivrednike, producente filmske industrije, bendove i još mnoge druge.

Da, iznajmljivanje teretnog kombija je jako popularno i praktično za razne poslovne delatnosti a tako i za lične potrebe. Iznajmljivanje prevelikih kamiona može da bude veoma stresno, pogotovo u velikim gradovima a teretni kombiji su idealno rešenje.

Ukoliko imate neki predstojeći događaj kao što je na primer koncert, planirate preseljenje ili Vam je potrebno iznajmljivanje teretnog kombija u poslovne svrhe, pročitajte tekst u nastavku kako bi shvatili da li je teretni kombi pravi izbor za Vas.

Bezbednost na prvom mestu

Ukoliko se odlučite za  iznajmljivanje teretnog kombija, postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da znate o vožnji ovog jedinstvenog vozila kako bi bezbedno upravljali i rukovali njime.

Ne primajte više putnika nego što ima sigurnosnih pojaseva i postarajte se da ih svi koriste. Zapamtite da kombiji nisu isto što i automobili.

Pročitajte zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Karakteristike i dizajn kombija se umnogome razlikuje od automobila, veći su, duži, teži, imaju viši centar gravitacije i teže je održati kontrolu nad njima u vanrednim uslovima i vremenskim neprilikama.

Čak i sa odličnim uslovima na putu, rastojanje kočenja je veće zbog dodatne težine vozila. Osigurajte sav teret koji prevozite i gledajte da ne preopteretite jednu stranu više od druge.

Kombiji zahtevaju i više vremena za ubrzavanje, okretanje i zaustavljanje. Brzine se posebno moraju sa velikom pažnjom menjati, jer ukoliko prevozite veliki teret može doći do gubitka kontrole.

Posebno je potrebno obratiti pažnju kada se uključujete u saobraćaj jer je u pitanju veće vozilo sa sporijim ubrzanjem neko kod automobila.

Iznajmljivanje teretnog kombija je jednostavno rešenje

Imate jednostavan zadatak. Da premestite neke predmete ili robu sa jednog mesta na drugo. Na sreći u vaše rešenje je jednostavno. Teretni  kombiji su dizajnirani i prilagođeni za transport svih Vaših zaliha, opreme i nameštaja.

Prilagođen i skladišni prostor je takođe idealan za prevoz bendova koji putuju na predstojeći koncert ili turneju. Čak možete da prevozite robu i na međunarodnom nivou, sve zavisno od načela poslovanja rent a car agencije.

Komfor i dosta mesta za odlaganje

Teretni kombiji pružaju velike površine vrata i dosta skladišnog prostora. Iznenadili bi ste se koliko stvari možete potrpati u njemu i koliko je lako preneti neke stvari bilo da je preseljenje u pitanju ili nešto drugo po sredi. Postoji dosta proreza za pričvršćivanje kanapa kako stvari i kutije ne bi klizale.

Postoji niz paketa za iznajmljivanje teretnog kombija, počev od toga da možete da iznajmite kombi na sat vremena, iznajmljivanje kombija za prevoz robe u inostranstvo , iznajmljivanje tradicionalnih kombija a tako i novijih modela kombija koji su automatizovani, za vožnju bez ikakvog napora.

Za šta sve možete da iznajmite teretni kombi

Možda mislite da Vam je potrebno veće vozilo od teretnog kombija. Ali ova vozila imaju iznenađujuće velike kapacitete za skladištenje robe i opreme i savršena su za sledeće potrebe:

  • Prevoz nameštaja
  • Agencije za organizovanje događaja (ketering)
  • Prevoz filmske opreme
  • Prevoz sportske opreme
  • Prevoz muzičke opreme
  • Prevoz elektronike i drugo

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje teretnog kombija, pogledajte ponudu rent a car agencija iz Srbije i pronađite još danas pravu ponudu za Vas. Danas možete da iznajmite kombi sa velikim izborom dodataka i pogodnosti kao što je neograničena kilometraža, navigacija ili wi-fi. Bez obzira da li putujete, isporučujete robu  ili se selite, teretni kombi može da premesti sve.

Komentari 1

  1. Pingback: 5 situacija u kojima je bolje koristiti rent a car usluge

Komentarisanje je isključeno.