Uputili ste se na jugozapad Srbije, u Užice. Ne propustite da iskoristite i usluge brojnih jeftinih rent a car agencija ovog grada. Na našem sajtu pogledati koje su to najpovoljnije rent a car agencije Užica. Što se tiče samog grada, nalazi se u blizini Tare, Zlatibora, Zlatara i Mokre Gore što ga čini u turističkom pogledu jednom od razvijenijih regija u Srbiji. Od brojnih znamenitosti koje biste trebali da posetite izdvajamo: obilazak starog grada- tvrđave koja važi za simbol grada, Šargansku osmicu, etno selo Sirogojno, crkvu Sv. Đorđa, izlet do Mokre Gore i Zlatibora, kuću Jokanovića, hidrocentralu, muzej, crkvu Sv. Đorđa, crkvu Sv. Marka i još dosta toga.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Zlatibor rent a car agencija iz Užica pruža usluge jeftinog iznajmljivanja vozila za sve potrebe korisnika. U ponudi Zlatibor agencije iznajmiti sledeće modele: Fiat Stilo, Renault Clio, Mazda 2, Fiat Grande Punto i još mnogo drugih.

Bon Ami iz Užica pruža usluge taksi prevoza i rent a car-a, po veoma niskim cenama. Ukoliko Vam je potrebno iznajmljivanje kola u Užicu, Bon Ami je dobar izbor.

Flamingo je rent a car agencija iz Užica  koja u svojoj ponudi ima veliki broj motornih poznatih svetskih brendova, po veoma povoljnim cenama.

Učiavanje…
Vrh

Istaknute rent a car agencije u Srbiji