Pretraga

5 ubedljivih razloga zašto da iznajmite rent a car kombi vozila

5 ubedljivih razloga zašto da iznajmite rent a car kombi vozila

Postoji mnogo razloga zbog kojih možda razmišljate da iznajmite rent a car kombi vozila, a na sajtu Iznajmljivanje Auta možete naći za svakoga po nešto. Bilo da se selite pa želite da prenesete neke glomaznije stvari ili je nešto drugo po sredi, rent a car Beograd poseduje obilje ponuda različitih kombija za svačije potrebe i prilike  i u svim veličinama. A zašto baš rent a car kombi vozila, pročitajte u nastavku. Daćemo Vam 5 razloga za iznajmljivanje kombija.

Kada počnete da tražite rent a car agencije i želite da iznajmite vozilo za porodični odmor ili grupno putovanje, rent a car kombi vozila možda neće biti Vaš prvi izbor. Zapravo, možda i mislite da su kombi vozila prošlost. Ako ste tako i mislili, prevarili ste se.

Pročitajtajte i da li su autonomna vozila budućnost rent a car agencija?

Prostor

Ukoliko planirate grupni odlazak na putovanje ili koncert, uz kombi vozilo nećete morati da brinete o prostoru za noge ili putnike. Niko ne voli da se gura u vozilu, posebno ako je put dug i iscrpljujuć. Uz kombi vozila koja primaju do devet putnika nećete morati da se brinete o guranju ili udobnosti.

Komfor

Ne samo što kombi vozila nude više prostora, sedišta u njima su dosta udobnija. Za razliku od klasičnih putničkih automobila gde je suvozačko sedište uz vozačevo uglavnom najudobnije, u kombiju su apsolutno sva sedišta jednako udobna. Većina kombi vozila dolazi sa šest zasebnih sedišta i jednu klupu koju čine tri spojena sedišta, koja u nekim modelima mogu da se pretvore u krevet.

Kapacitet

Ne samo što u kombiju ima dosta mesta za ljude, takođe možete smestiti dosta stvari u prtljažniku što je idealno ukoliko imate puno kofera ili se pak selite. Kombi vozila dolaze sa ogromnim prtljažnim kapacitetom gde možete da smestite sve što vam padne na pamet.

Dodaci

Kombi vozila su opremljena raznim dodacima kao što su držači za čaše, stereo uređaji i nasloni za ruke. Ove stvari vam možda nisu korisne u svakodnevnoj vožnji, ali nakon višečasovne vožnje nećete znati kako ste do sada živeli bez njih.

Zabava

Klince će verovatno najviše obradovati kombi vozila koja dolaze sa sjajnim zvučnim sistemima pa čak i TV i DVD uređajima. Uživajte u filmovima i serijama dok ste na višečasovnom putu i pre nego što shvatite koliko je vremena prošlo bićete na svojoj destinaciji bez da čujete nijedno „jesmo li stigli“.

Da li smo vas ubedili da iznajmite kombi vozilo za vaše sledeće putovanje? Na stranici Iznajmljivanje Auta možete pronaći najveću ponudu kombija za iznajmljivanje u svim većim gradovima u Srbiji po najpovoljnijim cenama.