Pretraga

Oldtajmeri za svadbe – Top 7 vozila za savršeno venčanje

Oldtajmeri za svadbe – Top 7 vozila za savršeno venčanje

Ako planirate venčanje i pitate se koji je to najbolji način da se na svoje venčanje pojavite na elegantan i nezaboravan način imamo par predloga za Vas. Sa izuzetkom same pojave mladenca postoji uvek par stvari o kojima se priča godinama i koje su nezaobilazni na venčanju. Kako stižete na svoje venčanje u velikom stilu je jedna  od njih a  luksuzno rent a car vozilo je idealno rešenje. Dan Vašeg venčanja je dan koji će ostati i Vama i drugima godinama u sećanju i trebalo bi da ga učinite što posebnijim a oldtajmeri za svadbe će to i učiniti. Predlažemo iznajmljivanje luksuznih automobila za venčanje koji mogu biti idealan izbor za Vaš najsrećniji dan u životu.

Ambasador Nash 1950

Automobil Ambasador Nash nije starudija već oldtajmer koji odoleva vremenu. Napravljen je od strane tada nezavisne kompanije Nash koji su sada u sklopu American Motors Corporation. Izrada ovog automobila inspirisana je uobličenim izgledom aviona i voza sa pet vrata.

Oldtajmer-1

Bentley R Type

Izuzetno zapanjujući Bentley R Type je odličan izbor za venčanje. Sa svojim elegantnim evropskim stilom i bogato polirani furnirom učiniće da se osećate kao heroji iz bajke. Ukoliko se odlučite  za ovaj model znaćete da se svoje elegantno venčanje podigli na mnogo veći nivo uz ovaj klasik iz 1950. godine.

oldtajmer-2

Volkswagen Karmann Ghia

VW Karman Ghia predstavlja vrhunski Evropski proizvod i epitom Evropskog automobilizma. Izrađen od strane Nemaca sa Italijanskim dizajnom, ovo motorno vozilo karakterišu fluidne linije tela i minimalistički dizajn koji mi daju suptilnu eleganciju čime ih predstavlja idealnim za venčanje.

oldtajmer-3

Ford Model A

Ford Model A je limuzina iz 1930. godine i još samo jedan odličan izbor za venčanje koji će ostaviti bez reči sve vaše goste na Vaš poseban dan. Limuzina je najatraktivniji automobil za venčanja idealan za mladence sa konvertibilnim krovom na zadnjoj strani vozila. Ovo vozilo može da smesti 5 – 6 osoba sa pritom dosta komfora.

Ford

Mercury Coupe

Nije teško videti zašto Mercury Coupe predstavlja eleganciju 50-tih koja važi i dan danas. Ovaj automobil sadrži veliko telo koje dominira na putu što će garantovano pokupiti dosta pogleda na Vaš dan venčanja. Unutrašnjost automobila ima dovoljno prostora za četiri osobe čime ga čini savršenim izborom za prevoz mladenaca do i od mesta venčanja.

vozila-za-vencanja

Jaguar SS-100

Jaguar SS-100 je najimpresivniji britanski sportski automobil sa dvoja vrata iz 1937. godine. Impresivan ne samo po svom očaravajućem izgledu, ovaj automobil dostiže i brzinu do 100 km/h, što je fantastičan rezultat za automobil ove generacije.

jaguar

Hudson Hornet

Hudson Hornet je automobil iz pedesetih godina prošlog veka sa tipičnom obrnutom kadom za kupanje. Čak i sa spoljnim vizirom kako bi zaštitio vozača od sunca ovo je savršen izbor automobila za venčanje sa dovoljno prostora za mladence. Detalji od hroma na telu automobila i na točkovima daju savršene detalje za svako elegantno venčanje.

kola-za-vencanja-2

Ako želite da saznate više o rent a car automobilima za venčanje, Iznajmljivanje Auta je portal koji se bavi oglašavanjem skoro svih rent a car agencija iz Srbije i nudimo šarenolik izbor rent a car agencija po veoma povoljnim cenama.